e-Builder.dk blev etableret i 2001, og er i dag et af de førende digitale bureauer i Skandinavien. Vores fokus er på salg af digitale løsninger og markedsføring, hvor vi hjælper vores kunder til succes.

Vi er specialiserede i at hjælpe virksomheder i, at optimere deres processer omkring rejseafregning. Elektronisk rejseafregning kan spare mange timer hos de rejsende, men der kan også opnås store besparelser ved at få tilbagebetalt udenlandsk moms, skære manuelle processer, automatisering af kreditkort, audit, compliance og meget andet. Vi arbejder udelukkende med platformen fra Coupa Software, som udover rejseafregning også indeholder en komplet indkøbsløsning samt fakturahåndtering.

Vi hjælper abonnementsbaserede virksomheder med lancering af  produkter som abonnement / subscriptions. Vi tilbyder både sparring samt udvikler den konkrete løsning der er behov for. Lead management, ecommerce, betalingsgateway, optimering, strategi, fakturering, CRM og ERP integrationer. Indenfor recurring billing samarbejder vi med blandt andet Recurly, Chartify og Zuora.

Vi tilbyder også søgemaskineoptimering og kampagner på sociale medier som FaceBook, Instagram og lign. Vi leverer webdesign og webshop løsninger, og anvender alle typer platforme, men kan anbefale opensource software såsom WordPress, Magento og Woocommerce hvis prisen skal holdes nede.

Vi arbejder også med arbejdsplatformen Podio fra Citrix, også kendt som et socialt intranet (oprindeligt grundlagt af Tommy Ahlers)

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, og sørger hele tiden for at være fuldt opdateret på tidens trends indenfor Internettets udvikling. Vort kompetente team af medarbejdere følger dagligt udviklingen med sociale medier og software trends. Vores team er blandt markedets bedste, og har alle baggrund indenfor IT, software og internetmedier.

Vi ser frem til at hjælpe jer til endnu mere succes!

Team e-Builder.dk